Geef uw mening!
Stuur uw brieven, foto's, afbeeldingen, filmpjes of cartoons naar
theo.kooijmans@gmail.com
Maak het niet te bont. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

zondag 23 maart 2008

Poll gemeenteraad verlengd naar woensdagavond.

Heb u al uw mening gegeven in de poll over het functioneren van de gemeenteraad? Vindt u dat deze raad het goed doet, er niks van bakt of interesseert het u geen bal?

Ik heb de poll met een paar dagen verlengd tot woensdagavond. Tot na de raadsvergadering over het masterplan die a.s dinsdagavond plaatvindt. Dan kunt u uw mening over dat debat nog laten meewegen.

Als ik naar de aantallen bezoekers kijk dan is er maar een kleine fractie van de lezers die zijn mening geeft. Neem de moeite om uw mening te geven. Links op de pagina staat de poll.

Vindt u dat de gemeenteraad goed functioneert en de juiste beslissingen neemt?
Heeft deze gemeenteraad iets in te brengen of bepaalt alleen het college van B&W wat er in deze gemeente gebeurt? Of juist niet gebeurt?

Zijn de politici en de politieke partijen in Rheden wel zichtbaar voor u? Ziet u verschil tussen de politieke partijen of is het een grijze massa. Weet u uit welke partijen de coalitie is samengesteld? Of is er nauwelijks onderscheid te maken tussen de oppositie en de coalitie?

En als u uw keuze wilt toelichten stuur me dan 'n mail.
Iedereen is welkom om een reactie te geven. Of u nu wel of geen inwoner bent van Rheden maakt mij niet uit. Misschien hebt u meer te maken met het gemeentebestuur van Rheden dan u denkt. Als u bijvoorbeeld een inwoner van Rozendaal bent.
Of als u vaak door Dieren rijdt, een bezoeker bent van de Posbank of als u uw hond uitlaat op het Rozendaalse Veld. Misschien bent u oud-inwoner van de gemeente Rheden en zou u graag terug willen maar bent u daar door het gebrek aan (huur)woningen niet toe in staat etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten